Wie zijn wij?

Ron's Activiteiten is gecertificeerd Audyssey Pro installer, al sinds 2008, de eerste in Nederland. Audyssey heeft bewezen dat hun technologie voor akoestische correctie van luisterruimten zeer goed werkt, vandaar dat wij deze techniek en de producten waarin Audyssey (Pro) voorkomt ondersteunen met verkoop, installatie en inregeling.

Audyssey ruimte-akoestiekcorrectie is de beste investering die u kunt doen voor uw hifi-installatie. Via fora ondersteunen we mensen met vragen en problemen inzake Audyssey. Problemen die nogal eens voorkomen bij het zelf inregelen, omdat de richtlijnen niet goed worden opgevolgd.

Wij zijn ook importeur voor Benelux van de Anti-Mode. Dit apparaat verbetert iedere subwoofer. "It takes the boom out of the room". Tegenwoordig is er ook een full-range stereoversie.

En wij zijn importeur voor Benelux van Indiana Line luidsprekers uit Italië. Mooi design, prachtig geluid en zeer goed betaalbaar.

Wij zijn ook erkende Integradealer. Wij leveren Integra surroundversterkers en processors met Audyssey Pro. Lees ook dit verslag.

Onze gegevens

ACIv2

Ron's Activiteiten - Arnhem

tevens handelend onder de namen Audiothuis en Mooiergeluid.nl

Telefoon 026-3830311

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK 09104262

BTW-nr. NL001279466B40

 

 

Leveringsvoorwaarden

Onze leveringsvoorwaarden zijn eenvoudig: wij verzorgen de inmeting en afregeling van Audyssey Pro in uw installatie bij u thuis en u betaalt de kosten voor het inregelen na afloop.

Wij hanteren geen 'kleine lettertjes': alle verkopen en leveringen gebeuren volgens Europees consumentenrecht.

Garantie

Wij bieden u een 'tevredenheidsgarantie'. Dat wil zeggen, in het geval dat u niet tevreden bent over onze prestatie en Audyssey Pro géén verbetering biedt, hoeft u geen inregelingskosten te betalen.